divendres, 17 d’abril del 2009

L'Associació

Benvolguts amics i amigues ja fa molts anys que l'Angels Hugas de la botiga /taller de Verges, El Racó de les Labors. Com una gran aficionada a les labors, fa  ja onze anys que va començar a organitzar la Festa de l’Amistat – Fira i Festa de les Labors, amb l’objectiu que sigui el lloc de trobada per a tots els aficionats en el món de les labors.
Aquesta celebració, any rere any ha anat creixent i ha posat i posa molt de la seva part, però també alumnes i amigues últimament han ajudat amb alguns preparatius. Per aquest motiu any  2009 s’ha va fundar l’Associació Labors de l’Empordà de la qual  es la presidenta.

Tothom que vulgui fer-se soci o col·laborador en serà benvingut!

http:// laborsemporda.blogspot.com E-mail:laborsemporda@gmail.com

Som un grup de sòcies amb moltes ganes d’organitzar activitats, volem fer conèixerl’Associació, donar cabuda a tothom, i que la diada de la fira i festa de les labors a Verges sigui un referent.
Diada, que esperem rebre com cada any aficionats a les labors i manualitats tèxtils, amb tallers, exposicions, concursos, confecció de la vànova de l’amistat, dinar popular...

EL DIA ESCOLLIT PER LA DIADA  del 2011 es  EL DISSABTE 11 DE JUNY 2010

Us donem les gràcies per les vostres col·laboracions anteriors i ara com Associació esperem que aquest any també col·laboreu i/o participeu.

Podeu demanar la informació de les activitats que tenim previstes .

Ja sabeu ! Tothom qui vulgui fer-se soci o col·laborador serà benvingut .

Moltes Gràcies !

Atentament


Associació Labors de l’Empordà