dilluns, 4 d’octubre de 2010

EXCURSIÓ A LA FIRA CREATIVA

L’Associació labors de l’Empordà organitza el proper dissabte 6 de Novembre una sortida ha visitar el SalóNo t'ho perdis !!!

Aquest any a la Farga de l'Hospitalet! Aquest recinte firal de 8.500 m2 acollirà aquest any la 5a edició de Creativa a Barcelona, sorprenent un any més a totes aquelles persones amb l'esperit creatiu enganxat al cos i incapaç de desfer-se de l'! I és que Creativa t'ho posa difícil ... i aquest any encara més! El saló arriba aquest any més fort que mai, deixant lloc a nous Metiers de la creativitat oferint com a públic aquests ingredients que falten a les teves receptes per convertir-te en el major xef. I mai més ben dit ... perquè la cuina creativa arriba per primera vegada als nostres salons!
Perquè Creativa està cada vegada més submergida en l'oceà de les manualitats, tasques i belles arts, i sempre vol sorprendre amb noves animacions i activitats.
I és que no sobren opcions per passar tot el dia en els Salons Creativa, creant, imaginant, i interactuant amb les diferents marques. Un per gaudir amb els teus amics, família, fills, néts, germans, pares, mares, en aquest recinte firal on a més de tenir un fàcil accés i bona comunicació amb el centre de la ciutat, trobaràs restaurants i altres serveis que faran d'aquest dia un moment màgic per no oblidar!

 
La fira obre a les 10 matí fins a les 8 del vespre
 Una de les sortides: 3/4 de 8 del matí de Verges
 Arribada: a les 10 del vespre aprox.

 

(  sortides i recorregut de recollida a determinar segons inscripcions )
Preu: Socis Associació 25 € No socis 28 €


(inclou desplaçament i entrada al saló)
Cal apuntarse abans del 30 d'octubre.


Podeu demanar més informació per correu laborsemporda@gmail.com  o al 972 78 03 75

1 comentari:

Nuna ha dit...

Informació KDDA de blogers a la Fira:

Dissabte dia 5 a les 11'00 h. a l'stand de l'Agulla

Dissabte dia 5 a les 17'00 h. a l'stand de Filart

M'agradaría molt poder-vos saludar.