divendres, 7 de desembre del 2012

Informació de activitats previstes



ASSOCIACIÓ LABORS DE L’EMPORDÀ
Us volem informar del que tenim previst per aquest mes per si hi voleu participar.


Curs de Nadal

Curset de decoració Nadalenca , aquest s’està preparant pel dissabte 15 de desembre a la tarda de 3 a 6. Gratuït per totes les Sòcies, només caldrà pagar el material, pels no socis el seu cost és de 10€ més material. El curs el farà, Angels Hugas de l’Escola El Racó de les labors. La idea és fer dos treballs , un per col·laborà amb la Marató de TV3 ( podeu portar robetes de Nadal i cintes si en teniu ) Cal inscriure’s abans del 5 de desembre.


Col·laborem amb la Marató
La Junta directiva va acordar, que la nostra Associació organitzarà unes activitats amb l'objectiu de recaptar diners per l'edició 2012 de La Marató de TV3 que es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. Algunes associacions poble de Verges durant tot el matí del diumenge han organitzat diferents activitats i nosaltres no hi podíem faltar.

La nostre associació ha proposat diferents activitats, i per aquest motiu us demanem també el vostra col·laboració. veurem que farem paradeta ,sorteig i tallers. El més important és poder rebre algunes labors que desinteressadament aporteu, per recaptar diners per la marató. Cal fer-los arribar abans del 10 de Desembre al carrer major,15 de Verges.

Programació

*Paradeta de labors confeccionades per les Sòcies de la Associació (Alguns dels treballs que es posaran a la venda seran de decoració nadalenca. Es proposa fer un dels treballs del curset de decoració Nadalenca ,que s’està preparant pel dissabte 15 de desembre a la tarda, El racó de Les labors .Com a donatiu per la parada de la Marató

* Sorteig d'uns treballs

* Tallers durant tota la jornada (Hi haurà una guardiola per donar la voluntat per la Marató)

Podem passar un mati fantàstic i ha l’hora posar el nostre granet de sorra per una bona causa.

Us hi esperem !

Esperem doncs, que aquestes propostes encaixin i ens veiem aviat.

Més informació al 972 78 03 75 o laborsemporda@gmail.com