dimecres, 29 de gener del 2014

Informació - FIRA I FESTA DE LES LABORS 2014

Benvolguts ,
Estem carregant piles i treballant per les activitats per aquest hivern i primavera estiu

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que tenim previstes més activitats com participar i visitar el festival internacional de Sitges 2014 i que la FIRA I FESTA DE LES LABORS 2014, serà el DISSABTE 14 DE JUNY
Ens agradaria molt poder comptar amb vosaltres per què amb la vostra presència i col·lavoració podem aconseguir que novament sigui un dia molt lluït i apreciat per la gent del poble de Verges i comarques.
Fira,trobada de puntaires i grups d'escoles de labors, tallers , exposicions, concurs, confecció vànova de l’amistat....
No volem deixar de banda a les que,per un altre motiu,no podeu participar –hi. Seria per nosaltres molt important poder comptar amb la presència de tothom, ja que és gràcies els visitants que vàrem rebre,que ens motiva poder seguir fent aquesta trobada.

Un any més,L’Associació Labors de l’Empordà, convoca el Concurs de labors i Manualitats Tèxtils que se celebrarà amb motiu de la XIV Fira i festa de les labors el dissabte 14 de juny i el tema escollit pel concurs és: EDIFICIS I MONUMENTS.. També independentment del concurs, es poden presentar treballs amb diferents modalitats de labors per la sala d’exposicions i qui tingui labors antigues també en farem una exposició monogràfica., El dia de la Fira ,els balcons de les cases exposició de vànoves i tapissos de patchwork i altres ( esperem la vostra participació,. Informa’t!)

Volem mostrar l’habilitat i perfeccionament aconseguit durant aquests anys en aquest art,creixent i esperant ,que agradarà molt a tothom.
Hi haurà Premis a la millor Punta al coixí,Brodat,Patchwork,Manualitat tèxtil... Amb el resultat de la votació popular ,per tots els treballs exposats a l’exposició.

Bases del concurs
1-TEMA: edificis i monuments
2-TÈCNICA: Lliure
3-Cada participant només podrà presentar una sola obra o, si escau, un conjunt de labors interrelacionades que formin un sol conjunt. Les obres poden presentar-se en qualsevol estil i format.
4-Els treballs seran de realització actual, L’obra que entra a concurs s’ha de presentar a l’Associació Labors de l’Empordà (Carrer Major, 15 17142 – Verges ) indicant “Concurs de labors i manualitats tèxtils “ abans del 25 de Maig .
5-Amb les obres rebudes es farà una exposició que es podrà veure durant tot el Dissabte 14 de Juny i fins al Diumenge 22 de Juny ,cada dia a les tardes de 17h a 20h.


Pròximament penjarem al blog de l’Associació els patrons per a la confecció de la vànova de l’amistat i molt més. Qui  sàpigueu que pugui estar interesat a participar i no tingui possibilitats d’accedir al blog http://laborsemporda.blogspot.com.es/ ens pot trucar al 972 780375 demanar més informació i demanar els patrons que seran enviat via correu ordinari , també arribar-se El Racó de les labors ,C/Major 15 de Verges.

Esperem retrobar-nos ben aviat.