dimarts, 9 de juny del 2009

TOT UN EXIT !!! LA FIRA I FESTA DE LES LABORS



Aquí teniu un resum del que va ser la fira i festa de les labors.

Després de dies, setmanes i mesos va arribar la Festa, i quan veus tanta gent feliç passejant d’un costat a l'altre, una es posa encara més feliç. I ja podem dir que la Fira va ser tot un ÈXIT en majúscules. Que per molts anys ho poguem celebrar.
A les 10h va començar tot (la fira, les exposicions, tallers, mostres etc.) i a les 2h el dinar popular que es va posar de Alló més bé.A les 4 de la tarda vam tornar amb les activitats previstes i al finalitzar el dia es va fer el sorteig de les vànoves de l'amistat. Els premiats van ser la Pilar Sunyer (Les Olives) Anna MªRosa (Sant Vicents de Castellar) Lluisa Bueno (Asturias) Montserrat Medina (Ventelló) Josefina Larre (Manresa) Rosa Rodriguez (Barcelona) Mònica Mopptchler (Valmoral de la Mata) Neus Bahi (La Bisbal d'Empordà) Josefa Ruscalleda (Barcelona). També es varen donar els premis de l'exposició concurs " Fauna i Natura " 1er Premi per Lídia Payet 2on Sílvia Jimenez 3er Neus Jofre .També varem fer saber, el tema del concurs del proper any " Els Transports" Ja saps ja pots posar-hi fil a l'agulla que esperem la teva participació. Fins aviat!

Treballs guanyadors Concurs "Fauna i Natura"

1er Premi Lidia Payet


2 on Premi Silvia Jimenez

3er Premi Neus Jofre

Algunes de les participants premiades en el sorteig de la vànova de l'Amistat i altres treballs que varem poguer confeccionar amb tots el blocs rebuts.


3 comentaris:

Florin ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna ha dit...

Felicitats per aquesta fira tan bonique !!!!

Una abraçada , Anna

Associació de Dones Emprenedores de ha dit...

Felicitats per tots el vostres treballs son una preciositat.
Una abraçada