dilluns, 27 de juliol del 2009

CREATIVA

Ens espera a Barcelona
LA ASSOCIACIÓ LABORS DE L' EMPORDÀ TE PREVIST ORGANITZAR EXCURSIONS COM ARA LA DE LA FIRA DE CREATIVA .


El 2007, el Saló Creativa Barcelona es va incorporar al Saló del Hobby per oferir un espai dedicat exclusiva ment a la creació artística que reflectís la vitalitat del sector. Amb els objectius de 2008 ja aconseguits i un nou rècord d'assistència (25.000 visitants), Barcelona serà la seu d'una nova edició de Creativa 2009 juntament amb el Saló del Hobby, creant junts, el major saló d'oci familiar d'Europa. La nova cita tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de novembre a la Fira de Barcelona. En cadascuna de les edicions de Creativa, es donen cita els màxims representats del sector de les manualitats, tasques i belles arts, convertint aquest certamen en un punt de trobada de: artesans i artistes creadors, fabricants i importadors (majoristes i minoristes), associacions professionals, acadèmies, escoles, centres de formació, editors, distribuïdors de llibres i revistes especialitzades.
Escoles i associacions, petites botigues i tallers acudeixen cada edició a la recerca de materials i idees. Creativa també compta amb un públic considerat general, compost essencialment per dones d'entre 25 i 65 anys, aficionades a l'oci creatiu i que fan del seu hobby, una forma de vida. Creativa se celebra a 14 ciutats europees, reuneix les ofertes de 800 firmes expositores i aquests esdeveniments acudeixen un total de 400.000 visitants.
Després de l'enorme èxit obtingut a Barcelona, Valladolid s'incorpora a la llarga llista de ciutats Creativa a Europa, amb l'objectiu de consolidar i impulsar el sector de les manualitats, tasques i belles arts a la zona centre d'Espanya. Aquesta capital catalana gaudeix d'una posició privilegiada gràcies a les seves ben comunicat amb Madrid i el nord del país. Valladolid compte, a més, amb una llarga tradició artesana, que ha estat històricament, un dels actius econòmics de la ciutat.
La Fira de Valladolid, ens convida a visitar el Saló Creativa entre els dies 16 i 18 d'octubre.

PROPEREMENT US INFORMAREM D'AQUESTES SORTIDES.
SI ESTÀS INTERESSAT ,CONTACTE AMB NOSALTRES.
Recorda que si et fas soci tens descomptes (Cuota anual 10€)
Informat : laborsemporda@gmail.com