dimarts, 20 de març del 2012

FESTIVAL INTERNACIONAL DE PATCHWORK - SITGES 2012


L'EXCURSIÓ TOT UN ÈXIT !  El passat dissabte 17 de març,vam poder gaudir de un dia fantàstic amb  la companyia de tot un grup de dones de molts pobles de l'empordà , que ens varen acompanyar en aquest viatge.La creativitat, el color i el disseny va donar cita un any més a Sitges. El Festival Internacional de Patchwork de Sitges va celebrar la seva dotzena edició . El festival està organitzat per l'Associació Espanyola de Patchwork (AEP), representa la major mostra col · lectiva d'art tèxtil d'Espanya.

Així, per axó tants visitants  amants del patchwork, podien gaudir d'uns dies de lleure a Sitges.
 
 
La principal exposició d'aquesta edició del Festival Internacional de Patchwork  va ser l'exposició-concurs de l'AEP que  recull una selecció de les obres dels socis que es  varen  presentar al concurs amb la temàtica d'aquesta edició: "Connectados". A més d'aquesta exposició, fins a Sitges  van arribar reconeguts artistes internacionals que exposaven les seves creacions artesanals com Kaffe Fassett, Brandon Mably, Elly Sienkiewicz, Carol Taylor o Ferret. D'altra banda, França era en aquesta ocasió el país convidat al festival.

Un altre dels punts forts de l'esdeveniment  la Gran Fira Comercial.  que  estava formada per més de 80 estands d'empreses relacionades amb el patchwork, tant nacionals com internacionals. Allà, els visitants  varem poder assistir a tallers demostratius,  cursos i conèixer  de més de prop aquesta tècnica tèxtil tan de moda i adquirir els productes . a la tornada tothom que-regat d'idees i material per experimentar amb el patchwork...


 Us presentem, el treball  confeccionat per unes sòcies d'aquest associació, Brigit Aubeso  i Angels Hugas , que  va ser premiat amb un Primer Premi  ha l'exposició concurs AEP, amb la categoria de treball col·lectiu  ,el títol  del treball.  Connectades al patch. 


Més premis per la Brigit ! 


 Altres treballs de l'exposició 










3 comentaris:

Marta @thegrisbishouse (IG) ha dit...

Hola!!
Us haig de passar una altra foto de grup en la que sortim tots...ja que en aquesta no hi surto jooooo i jo també hi era!!!
Ja li passaré a l'Àngels demà!!
Una abraçada!!

LA MERCERIA ha dit...

Hola! Nosaltres vam anar dijous i també ho vam passar molt bé. Si voleu donar un cop d'ull al nostre reportatge estem a www.lamerceriademalgrat.blogspot.com

Associacio Labors Empordà ha dit...

Moltes Gràcies !