dissabte, 6 d’abril del 2013

Comvocatoria Puntaires Fira i Festa de les Labors - 8 de juny a Verges



Benvolguts.
Ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que aquest any tornem ha organitzar una altre trobada de puntaires.
Enguany, es farà el dissabte 8 de Juny, emmarcada dins del actes de La Fira i festa de les Labors de Verges
Així dons,volem tornar a comptar amb la vostre presència, i per aquest motiu us preguem que confirmeu la vostre assistència abans del 25 de Maig,
Al telèfon 972 78 03 75 de la associació o amb la coordinadora de la trobada la Conxita 972 75 76 64. Aquest any  també per organitzar-nos millor,per reservar l’espai, s'ha d'abonar 2 € per participant al següent núm. de compte.La caixa 2100-8114-18-2300021159 – cal posar com a concepte el nom del grup i numero de participants. Aquests s’ ha tornaran el mateix dia de la trobada.

Totes les que hi treballem hem posat molta voluntat i il·lusió en aquesta diada i desitgem que tots els assistents us trobeu com a casa i marxeu amb un bon record.  
Cal saber que tothom que hi porti un treball per exposar aquell dia, l’obsequiarem  amb un regal especial. ( aquest cal portar-los marcats amb el nom i cognom  per la part del darrera del treball, i fer-los arribar a la persona responsable de l’exposició ) Esperen doncs, la vostra confirmació.

Sense altre particular, aprofitem per saludar-vos ven cordialment.

Associació Labors de l’Empordà

Angels Hugas.

Presidenta Verges,6 d’abril 2013




1 comentari:

Monique K. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.