dilluns, 4 de novembre del 2013

Properes activitats




Benvolgudes sòcies,

Ja estem carregant piles per les activitats per aquest hivern.

La primera proposta és la sortida a Creativa Barcelona el diumenge 1 de desembre 2013. A les 7,45 h sortirà l’autocar de Verges en direcció a Barcelona, seguint el recorregut hi haurà diferents parades. El preu de l’excursió (entrada + autocar) és de:



Sòcies 26 €
No sòcies 30 €

Cal inscriure’s abans del 15 de novembre. La sortida es farà si som un mínim de 25 persones. Per a més informació us podeu adreçar a: laborsemporda@gmail.com o bé al telf. 972 780 375.

Tot seguit, tenim el curs de Nadal. Està programat pel dia 7 de desembre de les 15 h. fins a les 19 h. Cal apuntar-se durant el mes de novembre. El curs el farà el Racó de les Labors.



Convidem a les sòcies que vulguin oferir els seus coneixements o compartir les seves habilitats amb la resta, es posin en contacte amb l’Associació per tal d’organitzar més tallers.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que la FIRA I FESTA DE LES LABORS 2014, serà el dissabte 14 de juny i el tema escollit pel concurs és: EDIFICIS I MONUMENTS.

Properament penjarem al blog de l’Associació els patrons per a la confecció de la vànova de l’amistat. Qui no tingui possibilitats d’accedir al blog, ens pot trucar al 972 780 375 i demanar el patrons que seran enviat via correu ordinari.

Esperem retrobar-nos ben aviat.


Associació Labors de l’Empordà