dimarts, 1 de juliol del 2014

Resum de la passada fira i festa de les Labors ,sorteix,concurs i exposicions,2014



Benvolguts ,

Primer de tot, agrair a tots el que haveu participat, col·laborat i visitat aquest any...

La FIRA I FESTA DE LES LABORS 2014, va ser el passatDISSABTE 14 DE JUNY

Un any més,L’Associació Labors de l’Empordà, va convoca el Concurs de labors i Manualitats Tèxtils que es va celebrarà en motiu de la XIV Fira i festa de les labors el dissabte 14 de juny i el tema escollit pel concurs era : EDIFICIS I MONUMENTS.. També independentment del concurs, es podien presentar treballs amb diferents modalitats de labors per la sala d'exposicions i qui tinguès labors amb ganxet i mitxa també en ferem una exposició monogràfica., El dia de la Fira ,els balcons de les cases del poble lluia una gran exposició de vànoves i tapissos de patchwork i altres
Varem mostrar habilitat i perfeccionament aconseguit durant aquest anys en aquest art,creixent i esperant que agrades molt a tothom.
Hi havia Premis a la millor Punta al coixí,Brodat,Patchwork,Manualitat tèxtil... Amb el resultat de la votació popular i jurat amb un al nivells de coneixement amb les labors en general,per tots els treballs exposats a l'exposició.
Les exposicions eren obertes durant 10 dies i també hi havia un recorregut per el poble on diferents espais i aparadors, mostraven treballs de patchwork i alters labors com ara la moda de vestir diferents elements urbans teixits amb punt fets a mà ( urban knitting )
Aquest any també es va celebra el Dia Mundial de Teixir en Públic a Verges i com ja fa un quants anys es podien fer més de 15 taller diferents, amb preus assequibles i en sorties amb treballs molt bonics i també podies trobar al mig centenar de paredes amb tot el necessari per fer patchwork i tota mena de labors...,


Ens va agradar molt poder comptar amb tots aquells que ens vareu visitar i vareu col·laborar, que sense axó no es fa possible aconseguir que novament sigui un dia molt lluït i apreciat per la gent del poble de Verges i comarques.
Fira,trobada de puntaires i grups de escoles de labors, tallers , exposicions, concurs ,confecció vànova del' amistat....


Us esperem ha la propera Fira i festa de les labors Bases del concurs
1-TEMA: Les Flors
2-TÈCNICA: Lliure
3-Cada participant només podrà presentar una sola obra o, en el seu cas, un conjunt de labors interrelacionades que formin un sol conjunt. Les obres poden presentar-se en qualsevol estil i format.
4-Els treballs seran de realització actual, L’obra que entra a concurs s’ha de presentar a l’Associació Labors de l’Empordà (Carrer Major, 15 17142 – Verges ) indicant “Concurs de labors i manualitats tèxtils “ abans del 25 de Maig .
5-Amb les obres rebudes es farà una exposició que es podrà veure durant tot el dia de la fira i duran tota la setmana ,cada dia a les tardes de 17h a 20h.

Esperem retrobar-nos aviat !!!
Us deixo algunes imatges , esperem que les gaudiu !!! fins aviat !!!














La Lídia Payet guanya la panera que sortejàvem, tota contenta ella !!
Una de les nostre jurats del concurs " Edificis i Monuments " la Aurora dissenya amb la seda treballs fantàstics , aqui la veieu amb a la presidenta de la  nostre associació Àngels Hugas ha l'entrega dels premis


 Tercer Premi - Marta Cordonet 

 Segon Premi - Camila Kleiner


 Primer Premi - Paloma Vives
Moltes felicitats a totes !!!


La Vànova de l´amistat  que aquest any a tocat a  la Laura Montañez .També varem sortejar coixins i una panera amb el que ens va sortir dels bolcs rebuts..els hi va tocar a la Teresa Dellofeu, Mercè Carrasco, Rosa Carbonell,Dolors Gamez i la Torsila Redo.



 Les Exposicions

Aviat més imatges !!!

Aquí l'exposició que es podia visitar al Mas Pi








1 comentari:

Helena ha dit...

Felicitats per al organitzacio de la fira, la decoració del oble, els tallers, tot molt ben pensat. Ànims doncs per a continuar així. Petons