divendres, 3 de març del 2017

LA FIRA I FESTA DE LES LABORS ,tornarà de nou el propers 10 i 11 DE JUNY



Benvolgudes sòcies i amigues .

Us fem saber de activitats que tenim previstes en aquests moments,us animem a participar i que en feu difusió !

* LA FIRA I FESTA DE LES LABORS ,tornarà de nou el propers 10 i 11 DE JUNY.Aquests any amb 2 dies plens d'activitats i Fira .Dissabte tot el dia i diumenge el matí

Tenim previst realitzar un seguit d'exposicions amb artistes convidades , escoles i associacions a nivell mundial. Trobades d'escoles i puntaires., Cursos i tallers, amb descomptes per a les sòcies, durant tots els dos dies fira, dels què us anirem informant per el bloc de l’associació http://laborsemporda.blogspot.com.es/ o facebook.

Aprofitem per agrair-vos la vostra col·laboració amb l’Associació, doncs és amb l’esforç de totes que podem tirar endavant el nostre projecte.
Ens agradaria que la Fira i festa de les Labors es convertís amb tota una festa i que amb la fira es donés la benvinguda a l'estiu dins el sector de les labors i les manualitats. Per aquest motiu us animem a aportar-hi el vostre granet de sorra i que en el marc de la fira presenteu nous projectes i nous materials.


Des de l’organització de la fira, treballarem per ambientar el espais amb motius de labors, a nivell publicitari també promocionarem aquesta edició per atraure l’atenció del públic visitant i, perquè tinguin interès de visitar la fira i trobar-hi kits, productes i material de cara als seus futurs treballs per exposicions ,tallers, concursos...

Per tant us animem a col·laborar si voleu amb les activitats previstes

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari.

Associació Labors de l'Empordà

C/major,15 17142 de Verges
Telf, 972 78 03 75
http://laborsemporda.blogspot.com.es/