dimarts, 18 de maig del 2010

Preparant la Fira i Festa de les Labors


Ja fa uns quants dilluns, que un grup de dones de l'Associació Labors de l'Empordà, ens trobem per anar preparant la nostre diada,com veieu tenim a la taula alguns dels blocs rebuts de la vànova de l'amistat,en pocs dies penjarem la llista de gent que han participat , amb la confecció d'un bloc per la vànova.

He de dir , que aquesta foto i falta gent ja que també hi ha ,que la feina la fa des-de casa.Per organitzar una acontaxament com aquest, fan falta molt treball com hara ,la prepereció dels tallers,exposicións,manualitats tèxtils per la parada de l'associació,correspondencia,publicitat,patrocinadors etc... ha hi tambè la col.laboració de tots el que teniu bloc que ens anuncieu  amb el programa de la fira.  

Voldria donar les gràcies a tots  !!!

Espero que l'esforç que hi posem,faci que tots els que vingueu el 12 de Juny a la Fira i Festa de les labors, passeu un gran dia.

Salutacions !!  

Angels Hugas
Presidenta 
Associació Labors de l'Empordà.

1 comentari:

Educación Extra de 0 a 6 años ha dit...

Que contenta que estic!! Acabo de rebre una carta de correo ordinari (quan de temps sense rebre res a la bustia, jajaja) amb el meu numero de participant!! Que emocinant!
Anims noies! Segur que ens ho pasarem genial!
Un Petonas!
Raquel