divendres, 16 de juliol del 2010

Mès informaciò de “La Fira i Festa de les Labors “de Verges 2010 i tambè de la propera .


Per endavant demanar disculpes!! per el retard de les informació següent., 



Lligat amb altres activitats i sortides, el nostre diada va ser el de la Fira i Festa de les Labors de Verges , que com molts ja sabeu , ja fa uns quants anys que ho celebrem. Vam presentar expositors d’arreu de Catalunya i de fora que ofereixen les últimes novetats del mon de les labors i a més,un munt d’activitats paral•leles: els tradicionals tallers, demostracions , exposicions, concursos , sortejos, trobades, una de puntaires , escoles de Patchwork i una de bloguers de les labors...


 Com veureu ha una de les fotos tenim alguns del blocs rebuts,per la vànova de l’amistat., qui volia participar-hi , tenia que seguir unes bases de un dibuix triat, fons de color veig i les altres peces de verds diferents, amb teixits de estampats bàtiks, en vam rebre de arreu de Catalunya ,Espanya i l’estranger. Amb el que ens envien ajuntem les peces i de tot plegat en surten , vànoves,tapissos, coixins etc... cada vegada que arribava correspondència, l’emoció es la mateixa com la de obrir un regal !



Aquesta es només un dels treballs vam exposar el dia de la fira, que qui volia durant el dia, podia ajudar acabar el treball,acotxat amb un vestidor gegant . Tothom qui va participar entrava al sorteig dels treballs. Durant els anys les vànoves i treballs sortejats, han viatjat cap a França , la Rioja , Teruel,Madrid, Tarragona , Barcelona, etc..


Però també ha tocat a les alumnes de l’escola de labors de Verges, que majoritàriament hi participen.


Aquest any, la vànova gran ha anat per la Montserrat Medina de Viladamat una de petita per la Maria Teixidor de Jafre i altres cosetes a la Mª Luisa Perez de  valencia  i la Marina Planes de Torroella de Motgri.


Hem de dir que es van organitzar un moltes activitats, com ara , tallers,un total dotze, per a que es gaudis fent el que més agrada, participant i demostrant l'artista que es porta dins., exposicions al aire lliure,amb mostres de vànoves de patchwork i puntes al coixí, a la plaça i en el carrer Major.


A les sales de la rectoria també una exposició de diferents tècniques i un concurs on l’espectador també podia opinar.,L’exposició estava oberta del 12 al 20 de Juny .


El Diumenge 20 de Juny es va fer entrega del premis als guanyadors del concurs , tema els transports i als millors treballs de cada tècnica.

*Els guanyadors del concurs dels Transports han estat;


1r. premi : Silvia Giménez (Llagostera)
2n premi : Elena Guell (Les Planes)
3r premi : Núria Oliveras (Verges)


*Els premis als trevalls mès votats de ;

Patchwork  : Silvia Giménez, (Llagostera)
Manualitats tèxtils : Maria Àngels Rodriguez (Sant Feliu de Guíxols)
Brodats : Montserrat Paretas (Salt)
Boixets :Dolors Saguè (Verges)




Espero que l’esforç que hi vam posar, fes que tots els que heu vingut el 12 de Juny a la fira i festa de les labors , haveu passat un gran dia. Nosaltres ens ho vam passar molt bé, amb tots vosaltres i ja estem preparant la propera , que serà el DISSABTE 11 DE Juny del 2011

Em de dir que ja tenim el tema de l’exposició concurs 2011 es “ El Circ “ Esperem la vostre participació , podreu trobar més informació  properament...