diumenge, 14 de juny de 2015

Reportatge de la Fira de les Labors 2015


Arribant a Verges al matí...

.. ens hem trobat a la Maria amb el seu quilt de grannys cap a 
l´exposició del carrer !!!


El Poble  ple de labors per els balcons  les façanesTreballs realitzat conjuntament amb varies aficionades al patchwork que el sortegem entre les participants amb la vànova de la amistatAlguns dels aparadors inspirats amb la temàtica de la fira de laborsLa firaLa parada de la associació


Algun taller

 Exposició de la Rectoria 


l´Angels Hugas, professora i propietària de la botiga-taller El Racó de les Labors i presidenta de la Associació de Labors de l´Empordà que junt a les sòcies organitza la Fira de les Labors cada any al poble de Verges.


Pilar Bujaldón al costat del seu quilt de tulipes.


Els Quilts Premiats al Concurs : Tema FLORSPremi Concurs Especial
Trobada Provincial de Patchwork 

 La presidenta de la associació amb el jurat  format per l'Alcadesa  Marta Payaró i la regidora de cultura Sussanna  Mustera . profesionals de les labors  com Gràci Fernandez , Rosario Casanovas i Victoria Pont.

Us fem saber que la entrega de premis serà el diumenge 21 de Juny a les 7 de la tarda al pati de la rectoria. Hi haurà pica pica . Us hi esperem !!!

*********************************

Us deixem un reportatge dels treballs presentats a la exposició de aquest any,que romandrà oberta fins diumenge 21 de Juny totes les tardes de 5 a 8 esperem que us agradi!!!També un reportatge  de alguns dels treballs esposats al restaurant Mas Pi